Saturday, March 26, 2011

Foto Kedai Jahitan BHS

Dah lama rasanya tak upload info tentang Kedai Jahit BHS sebab sibuk sikit dengan urusan harian dan show hujung minggu. Ada masa sikit ni saya gunakan untuk upload sikit gambar-gambar kedai saya. Senang-senang singgahlah. Kedai saya bukan hanya ada menyediakan khidmat jahitan langsir je tapi juga jahitan pakaian lelaki dan perempuan. Fabrik untuk langsir pun ada. Kalau nak bawak fabrik langsir sendiri pun boleh je. Kalau nak alter baju atau seluar pun boleh. Nak wallpaper pun ada. Langsir dan wallpaper tu siap dengan service pemasangan sekali tau.

Antara katalog fabrik


Satu sudut di BHS



Rasanya ni la empunya kedai jahit BHS. Bard Ketampi nama dia.. ;p



Ruang santai dan lepak2 di BHS. Sambil lepak leh la cuci mata tengok2 katalog



Satu lagi ruang lepak di BHS. Thanks to Masbun Raja Lawak atas bantuan beliau dalam kerja-kerja renovation kedai BHS ni.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment